Els Mossos detenen un home al Pont de Vilomara per la mort d’una dona

arxiu / archivo

Els Mossos han detingut un home de 52 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de la mort de la dona. La policia catalana investiga la mort d’una dona de 63 anys i nacionalitat espanyola, a la localitat del Pont de Vilomara, al Bages. Els fets van passar ahir poc després de les 22:00 hores quan un home va alertar als Mossos que hi podia haver un home ferit en un domicili  de la localitat del Pont de Vilomara.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van constatar que hi havia un home que presentava algunes ferides i una dona a l’interior del domicili de la qual la dotació del SEM en va constatar la mort poc després, malgrat els intents dels agents i dels sanitaris per fer-li reanimació cardiopulmonar.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Central s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets.

Port de Tarragona