Mor el conductor d’un cotxe en una sortida de via a la TV-2126 a Bellvei, al Baix Penedès

El turisme ha xocat contra un mur

Aquest divendres al matí ha mort el conductor d’un cotxe que ha sortit de la via al quilòmetre 0,1 de la TV-2126 a l’altura de Bellvei (Baix Penedès). Segons informa el Servei Català del Trànsit, el vehicle s’ha desviat de la carretera i s’ha encastat contra un mur. Els fets han passat a les 10.18 h i ara els Mossos d’Esquadra n’investiguen les causes. Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Amb aquesta víctima, han mort 35 persones que en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona