Desmantellen un cultiu de 3.000 plantes de marihuana en una nau industrial a l’Hospitalet de Llobregat

El seu valor al mercat il·legal seria d'uns 250.000 euros, comptant els 43 quilos de cabdells intervinguts

arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat un home i van desmantellar un cultiu de 3.000 plantes de marihuana en una nau industrial a l’Hospitalet de Llobregat. El seu valor al mercat il·legal seria d’uns 250.000 euros, comptant també els 43 quilos de cabdells intervinguts. La instal·lació elèctrica estava manipulada, amb una important defraudació de fluid elèctric. A més del detingut, que va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial, hi ha dues persones més investigades. La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions.

La investigació va començar a principis del mes d’abril, quan els agents van saber que en una nau situada en un polígon de l’Hospitalet hi hauria una plantació a gran escala. Els agents van fer vigilàncies i van constatar que hi havia una instal·lació elèctrica desproporcionada per a l’activitat de l’empresa, així com un moviment inusual de persones al seu voltant.

El dijous passat van entrar a la nau acompanyats pel llogater i presumpte responsable de la plantació. A la planta baixa es guardaven els fertilitzants i estris per al cultiu, i a la primera hi havia tres plantacions, amb tota la infraestructura necessària. Els agents van intervenir en total 3.120 plantes en fase avançada de creixement i 15 bosses de cabdells ja preparat per a la seva distribució. El detingut, de 34 anys, és de nacionalitat uruguaiana i veí de Barcelona.

Port de Tarragona