Joan Carles I va portar a Suïssa un maletí amb 1,7 MEUR el 2010 del sultà de Bahrain segons el seu gestor

'El País' destapa que diners de l'emir es van ingressar al compte del rei emèrit a la banca Maribaud

ACN Barcelona .- El rei emèrit, Joan Carles I, va rebre 1,7 MEUR del sultà de Bahrain, Hamad bin Isa Al-Khalifa, segons explica el gestor de l’exmonarca espanyol, l’advocat Arturo Fasana. Així ho explica aquest divendres ‘El País’, que ha tingut accés a la declaració de Fasana al fiscal del cantó de Ginebra, Yves Bertossa, de l’any 2018. Joan Carles I va entregar al seu gestor aquests 1,7 MEUR que hauria rebut com a donació del rei de Bahrain, perquè els ingressés al compte de l’exmonarca espanyol a la banca Maribaud. L’operació va tenir lloc a Suïssa l’any 2010, és a dir, quan Joan Carles I encara era rei d’Espanya. La investigació secreta de la Fiscalia suïssa manté els detalls a l’Audiència Nacional espanyola i a Anticorrupció.

Port de Tarragona