Alerta policial en un barri de Valladolid per un home que dispara des d’un àtic amb dues escopetes de caça

L'home, d'uns vuitanta anys, ja ha disparat deu vegades sense causar ferits.

DV

Actualització: El Grupo Especial d’Operacions (GEO) ha detingut a l’home després d’un intercanvi de trets on ha resultat ferit.

Un home de 83 anys es troba atrinxerat a un àtic del barri de Delicias de la ciutat de Valladolid, des d’on hauria disparat una desena de vegades amb dues escopetes de caça. Es tracta d’un vidu que viu sol i que té tres fills, que tot i l’aparatositat del fet, no ha produït cap dany personal. A les imatges que alguns veins han pres se’l pot veure amb mascareta i amb l’escopeta a la mà.

Policia Local i Policia Nacional han acordonat la zona i intenten convèncer-lo de què s’entregui. Agents de la Unitat de Intervención Policial del CNP es troba a l’edifici esperant l’ordre d’actuar si fos precís. L’home es nega a obrir la porta als policies elegant que hi ha més gent dins el pis, cosa que la policia dubta.

L’home és conegut al barri com una persona gran conflictiva i que ja ha generat algun problema en el veïnatge pels sorolls que fa a casa seva a altes hores de la matinada.

Port de Tarragona