Tres dels sis morts en l’accident d’avió de repatriació espanyola a Bolívia eren d’una mateixa família de Reus

Tres dels sis morts en l’accident d’avió de repatriació espanyola a Bolívia són veïns de Reus, segons fonts consultades per l’ACN. Es tracta de tres membres d’una mateixa família. L’avioneta Beechcraff Baron B-55 de la Força Aèria Boliviana s’ha estavellat aquest diumenge a les 13:42 hora local (17:42 GMT) a prop de Trinidad . El transport viatjava a Santa Cruz perquè els passatgers poguessin ser repatriats el 6 de maig en un vol del govern espanyol. Les víctimes són tres dones i un home i els dos pilots de l’exèrcit bolivià. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, s’ha posat en contacte amb els familiars que viuen a la ciutat per donar-los el condol i per posar-se a la seva disposició per si necessiten ajuda.

Un dels tres veïns del Reus tenia la nacionalitat espanyola, una altra la doble nacionalitat -l’espanyola i la boliviana-, mentre que la tercera només tenia la nacionalitat boliviana. La quarta víctima és una dona valenciana que feia de voluntària de Psicòlogues i Psicòlegs Sense Fronteres, segons ha informat la Força Aèria Boliviana en un comunicat a través de les xarxes socials.

Segons fonts del Ministeri d’Afers Exteriors del govern espanyol, el vol de repatriació de ciutadans espanyols i europeus del pròxim 6 de maig continua previst, tot i que encara no s’ha perfilat el nombre total de passatgers. L’avió té una capacitat per 288 persones.

Port de Tarragona