Traslladat en helicópter amb ferides greus el conductor d’un camió per l’explosió d’una bombona a la cabina, a Lleida

Cinc dotacions de Bombers han participat en l'extinció d'un altre incendi a un camió a una rotonda de Constanti.

Incendi que ha afectat un camió a Constantí. / Bombers

ACN Lleida .- El conductor d’un camió ha resultat ferit greu per l’explosió d’una bombona a la cabina al polígon Torrefarrera de Lleida, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’home, d’uns 55 anys i que ha patit cremades, ha estat traslladat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron. L’explosió ha tingut lloc al carrer de la Variant de Torrefarrera. Fins al lloc s’han desplaçat dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat del SEM. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís sobre les 10.07 hores i han desplaçat cinc dotacions fins al lloc, on han comprovat que l’explosió no havia provocat un incendi.

D’altra banda, un altre camió s’ha incendiat a una rotonda d’accés a la població de Constanti, sense que s’hagin registrat ferits. Cinc dotacions de Bombers de la Generalitat han extingit el foc que afectava al vehicle.

També dins els serveis que s’han realitzat durant el dia d’avui, una persona també ha resultat ferida per cremades lleus a les mans i intoxicació lleu en un incendi en un pis del carrer Príncep de Viana de Lleida. L’avís s’ha rebut a les 8.46 hores i les flames han cremat la campana extractora i han afectat el moble de la cuina. Els Bombers hi ha treballat amb tres dotacions.

Port de Tarragona