Mor una treballadora en caure per un celobert des de 15 metres d’alçada a Arenys de Mar

La dona encara respirava quan ha arribat el SEM, però no ha sobreviscut

Archivo / Arxiu

Una treballadora ha mort aquest divendres al matí a Arenys de Mar després de caure per un celobert des d’uns 15 metres d’alçada poc abans de les 9.15 del matí. La dona estava treballant a la tercera planta d’un edifici i, per causes que encara es desconeixen, ha caigut des d’una altura aproximada de quinze metres. Quan han arribat les unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) la dona encara respirava. Malauradament no han pogut fer res per salvar-li la vida. La víctima és una dona de nacionalitat marroquina, de 51 anys d’edat i veïna d’Arenys de Mar. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Arenys i del Departament de Treball.

Port de Tarragona