Denuncien agressions a la presó a un detingut per les protestes contra la sentència i Justícia obre una investigació

El jove ha actuat "amb violència extrema" contra personal penitenciari i sanitari en dos episodis separats per 4 dies

Presó de Puig de les Basses, a Figueres.

ACN Barcelona .- El grup de suport a Charaf, Ibrahim i Mouchine -empresonats arran de les protestes contra la sentència del procés- ha denunciat que un dels joves ha rebut agressions per part de funcionaris de Puig de les Basses. En un missatge a Twitter, el grup ha assegurat que Mouchine els ha trucat i els ha dit que diversos funcionaris l’han colpejat i que es troba sotmès a un règim d’aïllament. Segons han confirmat fonts dels Serveis Penitenciaris, el Servei d’Inspecció ha obert una investigació per establir si l’actuació dels professionals ha estat adequada. D’altra banda, i segons ha pogut saber l’ACN, el jove ha actuat «amb violència extrema» contra funcionaris i personal sanitari en dues ocasions separades per només quatre dies.
Mouhcine va ingressar preventiu a la presó pels aldarulls contra la sentència i, com ha pogut saber l’ACN, mentre estava en aquesta situació se’l va condemnar per una altra causa. Ara compleix una pena de dos anys per robatori amb violència i intimidació.

Port de Tarragona