Baralla entre més de cent persones al barri de la Salut de Badalona on han resultat lesionats dos mossos

S'han detingut dues persones al barri de la Salut i el nou alcalde, Garcia Albiol, ha desitjat la recuperació dels agents lesionats.

Dues persones han estat detingudes aquest dimarts al vespre a Badalona en el marc d’una baralla multitudinària que ha involucrat un centenar d’individus, segons recullen els mitjans municipals de Badalona Comunicació.

Segons aquests mitjans, els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre al barri de la Salut. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís dels veïns i s’han adreçat fins al carrer Víctor Balaguer. La Policia de la Generalitat ha enviat unitats ARRO i sembla que dos agents haurien resultat lesionats. S’han viscut situacions difícils i ha estat necessària la participació de desenes d’agents per poder aturar la baralla, que se ha iniciat per la discussió entre dues persones. Des dels balcons s’han llençat objectes i inclús un dels detinguts ha intentat arrebatar l’arma a un dels Mossos, informa La Vanguardia.

.A través de Twitter, el nou alcalde de la ciutat, el popular Xavier Garcia Albiol, ha desitjat que els mossos ferits a la baralla “tinguin una ràpida recuperació”, i ha assegurat que treballarà “sense descans” per “recuperar la convivència i la pau social” al municipi.

Port de Tarragona