Mor un jove ciclista en caure a una riera a Aiguafreda

Els Bombers han localitzat el cos de matinada

Un ciclista va morir dimecres en un accident a la via d’Avencó, a Aiguafreda (Vallès Oriental), informa el Servei Català de Trànsit. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de la desaparició del ciclista a les 22.52.

Durant la nit d’ahir dimarts, els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de la desaparició d’un ciclista que havia sortit al vespre. A la matinada, els subaquàtics del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat van trobar el cos del noi sense vida en una riera propera al camí d’Avencó. Les primeres investigacions apunten que el ciclista hauria picat amb un objecte a la via (probablement una pedra) i hauria caigut a la riera. Es tracta d’un jove, I.F., de 22 anys, de nacionalitat marroquina i veí d’Aiguafreda.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i el servei de suport psicològic del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Port de Tarragona