S’ensorra la teulada del pavelló del col·legi Mirasan de Lleida

L'esfondrament ha tingut lloc aquest dissabte al matí sense causar ferits

Part de la teulada del pavelló del col·legi Mirasan de Lleida s’ha ensorrat aquest dissabte al matí per acumulació d’aigua, segons han indicat fonts dels Bombers de la Generalitat a l’ACN. En concret, s’ha esfondrat l’estructura metàl·lica que cobreix el pavelló poliesportiu, mentre les aules no han resultat afectades. Així mateix, cap persona ha resultat ferida. Els Bombers han rebut l’avís a les 7:30 hores i fins al centre s’hi han desplaçat tres dotacions del cos, a més de la Guàrdia Urbana. També s’ha avisat a l’arquitecte municipal que ara és el responsable de revisar l’estat de l’estructura de l’edifici.
(En aquesta actualització s’aporten més dades sobre l’afectació de la coberta i es corregeix el fet que es tracta d’un pavelló poliesportiu i no de la piscina, com s’indicava en el text publicat a les 12:00 hores i que ha estat degudament corregit)

Des de la Paeria de Lleida han indicat que l’esfondrament de la teulada ha afectat un 70% de la coberta. Per aquest motiu, els Bombers i la Guàrdia Urbana han precintat l’accés a la instal·lació, fins que no es realitzin les tasques d’arranjament que el centre concertat té previst iniciar el més aviat possible amb la previsió de poder utilitzar l’espai el pròxim curs.

Port de Tarragona