Dow atura la planta de La Pobla de Mafumet per un problema en el subministre elèctric i fa un us intermitent de la torxa

L’empresa Dow ha informat avui que ha hagut de realitzar una aturada no programada al polígon Nord, en La Pobla de Mafumet, a causa d’un contratemps en el subministrament elèctric que ha deixat sense energia les instal·lacions.

L’aturada no programada ha estat a l’àrea d’hidrocarburs i, en conseqüència, estan fent un ús intermitent de la torxa. «Cal recordar que les torxes del complex industrial formen part dels sistemes i elements de seguretat de les plantes de producció, i és habitual que funcionin durant els processos d’anomalies de procés, fins al restabliment de la situació de normalitat», comuniquen des de l’empresa, des d’on asseguren que «l’anomalia produïda no suposa cap risc per a la població, així com tampoc ha comportat cap problema de seguretat per al personal de Dow».

Port de Tarragona