Detingut a Barcelona un traficant que es desplaçava en patinet amb 15 quilos de marihuana amagats en una bossa d’escombraries

L’home va intentar fugir dels policies que estaven realitzant un control de confinament

Marihuana intervinguda pels mossos.

Els Mossos d’Esquadra van detenir diumenge passat 17 de maig, un home de 25 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues, i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat, informa el cos policial.

Els fets van tenir lloc a volts de les 22.00 hores de diumenge 17 de maig en el marc del dispositiu ORIS de vigilància i prevenció en compliment de la normativa vigent de confinament en l’actual estat d’alarma. Una patrulla uniformada va veure dos homes amb patinet cadascun conduint en ziga –zaga i sense enllumenat pel carrer Cristóbal de Moura, i amb una bossa negre de grans dimensions en la base d’un dels patinets. En veure’ls, els agents els van fer senyals per aturar-los però van accelerar fugint del lloc. Malgrat aquesta acció, els agents van aturar un dels homes que portava la bossa negre d’escombraries en el patinet.

Un cop aturat, els agents va descobrir que a l’interior de la bossa hi havia una gran quantitat de cabdells de marihuana. El pes total de la mercaderia va ser de quinze quilos.. Aquest home va quedar detingut pels delictes de salut publica per tràfic de drogues i per desobediència als agents de l’autoritat ja que havia fugit quan en un primer moment va ser requerit pels agents.

Els agents de la Unitat d’Investigació de Sant Martí han obert una investigació per esclarir els fets i la participació i vinculació d’altres persones en aquest incident. El detingut passarà en les properes hores a disposició judicial.

Port de Tarragona