Intercepten en el peatge de Vila-seca tres narcotraficants que utilitzaven menors per simular un viatge de família

Viatjaven en dos vehicles, un esquer i una furgoneta amb 1.340 quilos d'haixix

archivo / arxiu

Efectius del Cuerpo Nacional de Policia han detingut a tres persones, dues de les quals circulaven amb una menor de 2 anys d’edat per a aparentar un viatge de família, en una operació contra el narcotràfic internacional en la qual ha decomissat 1.340 quilos d’haixix.

Segons informa aquest dimarts la Policia Nacional, els tres detinguts van ser interceptats en el peatge de l’AP-7 a Vila-seca en dos cotxes diferents.

Un vehicle llançadora, ocupat per una parella amb una menor de dos anys per a simular un viatge de família intentant així evitar els controls, precedia a la furgoneta carregada amb la droga procedent d’Andalusia i originària del Marroc, per a avisar-la davant una possible presència policial a l’autopista.

Aquest grup de narcotraficants d’àmbit internacional tenia la seva base d’operacions a Martorell (Barcelona), i després d’aquestes detencions practicades el mes de febrer passat i les recerques posteriors, es dóna per desarticulada aquesta banda.

Després que la Policia Nacional tingués coneixement que es planejava aquesta operació, es va establir el 19 de febrer un ampli operatiu de vigilància en el peatge de Vila-seca per a interceptar el vehicle llançadora i la furgoneta carregada amb la droga.

Després de detectar-se la presència del vehicle llançadora, agents de la policia el van ordenar que s’aturés, però aquest va fer cas omís realitzant una brusca maniobra evasiva, que va fracassar.

En paral·lel, la furgoneta amb l’haixix distribuït en 42 fardells va realitzar també una maniobra temerària travessant l’autopista fins al voral i, després, el conductor va fugir camp a través, fins que va ser detingut en un descampat després de ser perseguit pels agents.

Els tres detinguts estan acusats dels delictes de tràfic d’estupefaents, pertinença a organització criminal i falsificació de documents.

Port de Tarragona