Mor un motorista en un accident a l’A-7 a Vila-seca

arxiu / archivo

Un motorista ha mort aquest dimarts en un accident a l’A-7 a Vila-seca, al Tarragonès. El sinistre ha estat al quilòmetre 1.150, en sentit sud. Els Mossos d’Esquadra ha rebut l’avís a les 10.16 hores. A aquella hora s’ha localitzat el cos sense vida del conductor d’una motocicleta. Per causes que s’estan investigant, el vehicle hauria sortit de la carretera.

Amb aquesta ja són 39 les persones que han mort en accident a les carreteres interurbanes catalanes aquest any. Arran d’aquesta incidència s’han activat quatre dotacions dels Mossos, una dels Bombers i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Ahir es va produir un altre accident mortal de motocicleta a Santpedor i aquest mati ha perdut la vida una persona que anava en patinet a Santa Maria de Palautordera.

Notícies relacionades:

Port de Tarragona