Mort en un accident de motocicleta, Joan Sala, del Centre Excursionista 2×2 de SantPedor

La víctima conduïa una motocicleta i tenia 58 anys

@refugirasos

Joan Sala Camprubí, de 58 anys, ha mort aquest dilluns a la tarda en un accident de trànsit que ha patit en xocar la motocicleta que conduïa contra un cotxe al nucli de Santpedor, al Bages. L’accident va tenir lloc poc després de les sis de la tarda, a la carretera de Navarcles.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar efectius de la Policia local, dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. La víctima era molt coneguda i estimada a Santpedor, poble per la seva vinculació als centres excursionistas 2×2 i al Centre Excursionista Montserrat de Manresa, on exercia com a secretari.

Port de Tarragona