Un ferit greu per arma de foc en un edifici de Montcada i Reixac

Els Mossos d'Esquadra han detingut un individu relacionat amb els fets

Un home ha resultat ferit greu per arma de foc en un edifici de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) aquest dimarts, segons ha avançat ‘La veu de Montcada’ i han confirmat a l’ACN els Mossos. Els fets, informa el mitjà digital, han tingut lloc entre la una i dos quarts de tres del migdia al carrer Sant Ignasi de Mas Rampinyo. Els Mossos han indicat que poc després de les dotze han rebut l’avís que s’havien sentit un seguit de trets a la zona. Les patrulles que s’hi han adreçat han trobat un home malferit que ha estat traslladat a un centre hospitalari en estat greu. La policia indica que en principi la seva vida no corre perill. Tot seguit s’ha iniciat un dispositiu de recerca que ha acabat a dos quarts de tres amb la detenció d’un home.

En concret, els Mossos d’Esquadra indiquen que cap a dos quarts de tres del migdia s’ha detingut l’individu com a presumpte autor dels trets, i que estava amagat al mateix edifici on el primer home ha resultat malferit.

Ara s’ha obert una investigació per determinar els motiu dels trets, la relació entre els implicats, si és que n’hi havia alguna, i si hi havia altres persones relacionades amb els fets.

Port de Tarragona