Un jove motorista de Palafrugell, quarta victima a les carreteres en les últimes 24 hores

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada hi ha hagut un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 0,8 de la GIP-6543 a Palafrugell (Baix Empordà). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.53 h.

Per causes que encara s’estan investigant, una motocicleta ha sortit de la via. Com a conseqüència de l’accident, el conductor del vehicle ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l’hospital Trueta, on ha mort posteriorment. Es tracta de J.N.F., de 23 anys i veí de Palafrugell.

Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A les últimes hores s’han registrat altres tres accidents mortals a les carreteres de Catalunya: a Santpedor, Vila-seca i Santa Maria de Palautordera.

Port de Tarragona