Mor un veí de Barbatre en un xoc frontal contra un camió a Puigverd de Lleida

Foto: Salvador Miret

La víctima mortal de l’accident de trànsit d’aquest dijous a la tarda a Puigverd de Lleida (Segrià) és un veí de Barbastre, J. M. G. C., de 45 anys. L’home, que conduïa una furgoneta, es va veure involucrat en un xoc frontal amb un camió al quilòmetre 10,4 la carretera L-702. Els Mossos d’Esquadra, que van rebre l’avís a les 18.32h, investiguen les causes del xoc. El conductor del camió va resultar ferit lleu. Arran de la incidència, es van activar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la carretera es va tallar en els dos sentits de la marxa.

Amb aquesta són 41 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona