Pablo Iglesias reelegit secretari general de Podem amb el 92,19% dels vots de l’Assemblea Ciutadana

59.201 inscrits han participat en la votació, que ha deixat en segona posició amb el 7,81% dels vots Fernando Barredo

Pablo Iglesias

ACN Madrid .- Pablo Iglesias ha estat reelegit secretari general de Podem en el marc de la Tercera Assemblea Ciutadana de la formació amb el 92,19% dels vots. La llista ‘Un Podem amb tu’, encapçalada pel vicepresident del govern espanyol, ha obtingut un suport massiu que ha deixat l’altra llista que es presentava, amb Fernando Barredo al capdavant, amb un 7,81% dels vots. Iglesias ha obtingut 53.167 dels 59.201 vots que hi ha hagut en la contesa, mentre que Barredo n’ha aconseguit 4.503. Al costat d’Iglesias, la Tercera Assemblea Ciutadana de Podem ha triat 89 persones de la seva llista per ocupar el Consell Ciutadà Estatal.

Port de Tarragona