Ingressen a presó dos homes per robar i amenaçar amb una arma de foc i una catana els propietaris d’una casa a Terrassa als que van lligar

Els Mossos mantenen el cas obert i busquen un tercer implicat

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 18 i 25 anys per robar en un domicili a Terrassa i amenaçar els propietaris amb una arma de foc i una catana, a més de lligar-los. Segons han explicat els Mossos, el robatori va ser el 27 d’abril, de matinada, al Pla de Bonaire de Terrassa i els lladres van ser detinguts entre el 13 i el 14 de maig. El 15 de maig van passar a disposició judicial i es va decretar presó provisional com a presumptes autors dels delictes de robatori amb violència i intimidació i detenció il·legal. A un d’ells també se l’investiga per un delicte contra la salut pública. La policia manté el cas obert per localitzar i detenir un tercer implicat.
Els lladres van endur-se més de 4.000 euros en efectiu, un rellotge, diversos telèfons mòbils, dues videoconsoles i dos ordinadors portàtils.

Després d’accedir al pis van anar a una de les estances on van sorprendre un dels propietaris al qual, després d’amenaçar-lo amb una catana i una arma de foc, el van colpejar i el van lligar. Tot seguit, van regirar les altres estances on van trobar tres persones més, a les quals també van agredir i lligar.

Port de Tarragona