L’Ajuntament de Barcelona denunciarà a la fiscalia els insults homòfobs fet durant la manifestació de Vox a Barcelona

Colau assegura que tothom té dret a manifestar-se però avisa que no es permetrà ni la intolerància ni l'homofòbia

Motoristes participant en la caravana de Vox contra el Govern, a Barcelona. / Norma Vidal

L’Ajuntament de Barcelona denunciarà a la fiscalia els insults homòfobs que han tingut lloc durant la manifestació de Vox a Barcelona per protestar contra el govern espanyol. «A Barcelona tothom té dret a manifestar-se, fins i tot uns ‘matxirulos’ desfasats en cotxes ‘pijos’. El que no permetrem en cap cas és la intolerància ni l’homofòbia», ha avisat l’alcaldessa, que ha avançat que en els insults pot haver-hi un possible delicte d’odi. Colau ha anunciat la denúncia a través de Twitter, on ha citat un vídeo de ‘La Vanguardia’ on es veu a diversos manifestants insultant i amenaçant uns joves que ensenyaven una bandera LGTBI.

Més d’un centenar de cotxes ha participat a la protesta convocada per Vox a Barcelona aquest dissabte. Els participants s’han concentrat a la plaça Francesc Macià i s’han desplaçat fins la delegació del govern espanyol.

Port de Tarragona