Albert Sáez substitueix Anna Cristeto com a director d’El Periódico

La periodista seguirà vinculada al diari des de la direcció general de continguts

Albert Sáez. / El Periódico

ACN Barcelona .- El grup Prensa Ibérica ha nomenat Albert Sáez com a nou director d»El Periódico’ en substitució d’Anna Cristeto, que va assumir el càrrec fa just un any. Sáez és membre del comitè editorial del rotatiu i es va incorporar a la capçalera com a director adjunt al març del 2010, després d’exercir durant dos anys com a president de la CCMA. Abans, va ser director adjunt de l»Avui’ del 1998 al 2006. El periodista assumeix la direcció amb el repte «d’accelerar la digitalització en el nou context després de la crisi del coronavirus».

El grup editorial ha agraït la tasca de Cristeto en «l’etapa de transició» des de la compra de Grupo Zeta per part de Prensa Ibérica i seguirà vinculada al diari des de la direcció general de continguts.
Sáez, doctor en periodisme i professor i vicedegà de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull, haurà d’impulsar, segons comunica el diari, la integració de les redaccions, aprofundir en la transformació digital i intensificar el caràcter multimèdia.

Port de Tarragona