El director adjunt de la Guàrdia Civil dimiteix després de la destitució de Pérez de los Cobos

Imatge de Laurentino Ceña capturada de les imatges de RTVE d'una roda de premsa sobre el Covid-19.

Laurentino Ceña, director adjunt operatiu (DAO) de la Guàrdia Civil, ha presentat la seva dimissió a Interior hores després de la destitució de Diego Pérez de los Cobos, cap de la comandància de Madrid. Ceña tan sols te per damunt seu a Maria Gàmez, directora general de cos, tot i que ell és el càrrec uniformat més important de la Benemèrita.

Laurentino Ceña ha aparegut les últimes setmanes per televisió ja que va formar part de les rodes de premsa que Moncloa oferia amb comandaments policials i militars amb motiu de les dades del Covid-19 a Espanya.

Segons publica Vozpopuli, s’havia d’haver jubilat el passat 23 de març, però va arribar a un acord amb el ministeri per romandre al seu càrrec fins el 2 de juny. Ara, la seva marxa es produeix per les seves desavenències amb els càrrecs d’Interior pel cessament de Pérez de los Cobos.

Port de Tarragona