El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor en la categoria d’or als professionals sanitaris

La Mesa ho ha acordat per unanimitat en reconeixement a la seva "tasca extraordinària" durant la pandèmia

Roger Torrent / Foto: Marta Sierra

El Parlament atorgarà la Medalla d’Honor en la categoria d’or als i les professionals del sistema de salut de Catalunya. La Mesa ho ha acordat per unanimitat en reconeixement a «la tasca extraordinària duta a terme per les persones que treballen al sistema de salut de Catalunya amb motiu de la pandèmia del coronavirus». Així mateix, l’acord també destaca que «els esdeveniments viscuts han evidenciat, més que mai, que la sanitat pública universal i de qualitat és una eina essencial del país». I el text remarca «la necessitat de vetllar per garantir-ne els recursos i les polítiques que permetin el seu millor funcionament, en les millors condicions per als seus professionals”.

Port de Tarragona