Els Mossos detenen sis persones per diversos robatoris violents a Santa Coloma de Gramenet

Un grup va fer dues estrebades a persones que anaven pel carrer i un altre va assaltar una botiga

Els Mossos d’Esquadra han detingut sis persones a Santa Coloma de Gramenet per robatoris violents. Es tracta de tres joves de 20 anys per dos estrebades al carrer i de dos altres homes i una dona per assaltar una botiga de la ciutat. El primer grup acumula diversos antecedents per fets similars i va actuat aquest dimarts a primera hora del matí als carrers Bethoven i Liszt del barri del Fondo.

Poca estona després dels assalts van ser detinguts pels agents. Poca estona després, el segon grup va entrar a robar a una botiga de Jacint Vergaguer, d’on es van endur un telèfon mòbil i una caixa plena de roba i també van ser detinguts poc després dels fets. Els sis arrestats passaran a disposició judicial durant les properes hores.

Port de Tarragona