Un home mata la dona a l’Escala i se suïcida

Els Mossos investiguen el crim i ja s'ha activat la comitiva judicial

Un home ha matat la dona aquest dimecres a l’Escala (Alt Empordà) i posteriorment s’ha suïcidat. La parella era estrangera i el cos de la dona té signes de violència. De fet, les primeres hipòtesis apuntarien que l’home l’hauria matat a ganivetades a l’interior del domicili. Posteriorment, l’autor dels fets s’ha suïcidat penjant-se a l’exterior.

Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra de Girona investiguen la mort de la dona i l’home al seu domicili de l’Escala.

Pels volts de les 07:00 hores d’avui els Mossos han rebut un avís al telèfon d’emergències 112. Els agents s’han desplaçat al lloc i han pogut comprovar els fets. Es tracta d’una matrimoni veïns de la població, l’home de nacionalitat espanyola de 72 anys s’ha trobat penjat.

Port de Tarragona