Mor en accident de trànsit a l’A-2 a Lleida la filla del regidor d’Esports de la Paeria

arxiu

La filla del regidor d’Esports i Activitat Física de la Paeria, Sergio González, ha mort aquest diumenge a la matinada en un accident de trànsit a l’A-2 a Lleida quan el turisme que conduïa ha sortit de la via i s’ha incendiat. L’accident ha estat al punt quilomètric 455,6 de l’A-2 en direcció Barcelona i els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 6.06 hores, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Arran d’aquesta incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, s’ha tallat un carril de l’autovia en direcció Barcelona.

En un comunicat, la Paeria, en nom de tots els regidors de la corporació municipal, així com de la plantilla de treballadors, ha mostrat el «més sentit condol» i ha traslladat «mostres d’afecte» al regidor de JxCat i a la seva família per aquesta pèrdua.

Amb aquesta són 43 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària catalana.

Port de Tarragona