La segona autopsia encarregada per la família de Floyd afirma que va morir al lloc de la detenció per asfixia mecànica

El nou informe forense afirma que es tracta d'un homicidi, el que contradiu el que va realitzar el forense del comptat de Henepin.

Els metges forenses que han realitzat una segona autopsia al cadàver de George Floyd, l’home mort durant una detenció policial el passat dilluns, han realitzat un informe on afirmen que la mort es va produir per asfixia mecànica en el lloc de l’arrest. Aquesta versió forense contradiu la versió policial, ja que el forense del comptat d’Hennepin va afirmar que no va trobar cap indici físic que faci pensar que es tractava d’una estrangulació relacionada amb una asfixia traumàtica.

La forense Allecia Wilson, a qui la família de Floyd va encarregar aquesta segona autòpsia, ha manifestat sense eufemismes que es tracta d’un homicidi i que el detingut estava mort al lloc on el van reduir.

Port de Tarragona