Troben un home ferit per arma blanca a la zona dels Camps Elisis de Lleida

Anava indocumentat, ha estat traslladat a l’Arnau de Vilanova i la seva vida no corre perill

arxiu

Un home ha aparegut ferit per arma blanca a la zona dels Camps Elisis de Lleida, aquest dimecres a la nit. Segons ha pogut saber l’ACN, l’han trobat uns testimonis que estaven dins un cotxe i que l’han sentit demanant ajuda. Tot i que anava indocumentat, sembla que es tracta d’un home jove, d’origen estranger. La víctima ha estat traslladada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i, segons fonts pròximes al cas, no pateix lesions greus i no es tem per la seva vida. Els Mossos ha obert una investigació per aclarir els fets.

Segons les primeres investigacions, la víctima no seria usuari de l’allotjament per a temporers habilitat al pavelló 3 de Lleida des d’aquest dilluns. Tot i que a hores d’ara es desconeix el lloc exacte de l’agressió, fonts dels Mossos d’Esquadra han descartat que hagi tingut lloc dins del pavelló.

Port de Tarragona