Ruixen benzina i intenten cremar una persona sense llar a Vilanova i la Geltrú mentre dormia

L'Ajuntament condemna l'atac i estudia personar-se en la denúncia

Patrulles de la Policia Local de Vila-nova. (Arxiu)

Una persona sense llar va ser agredida dimarts a la nit quan dormia en un carrer cèntric de Vilanova i la Geltrú. Segons ha fet públic l’Ajuntament, la víctima ha relatat que al voltant de les dues de la matinada dos joves el van ruixar amb benzina, van intentar calar-li foc i van fugir. La víctima ha explicat que es va despertar i que ella mateixa va poder apagar les flames. L’Ajuntament de Vilanova ha condemnat «enèrgicament» els fets i està estudiant personar-se en la investigació.

Arran d’aquest atac, l’alcaldessa Olga Arnau ha remarcat que a la ciutat «els valors de la convivència, el respecte als altres i la solidaritat són absolutament majoritaris» i ha assegurat que «de cap manera» el consistori tolerarà cap agressió.

Els Serveis Socials s’han posat a disposició de la víctima mentre la Policia Local i els Mossos d’Esquadra investiguen els fets i preveuen augmentar la vigilància nocturna.

Port de Tarragona