Mor Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, als 53 anys

El grup va publicar el passat 27 de maig el seu nou disc, 'Tragas o escupes'

Pau Donés a un concert el 23 de desembre del 2019. / Pere Francesh

Pau Donés, el cantant i líder de Jarabe de Palo, ha mort aquest dimarts als 53 anys a causa d’un càncer que se li va diagnosticar l’any 2015, segons ha informat la seva família a través de les xarxes socials. Jarabe de Palo va publicar el 27 de maig el seu nou disc, ‘Tragas o escupes’ amb el single ‘Eso que tu me das’. El grup s’havia acomiadat dels escenaris al desembre del 2018 a la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. La família de Pau Donés ha volgut agrair a l’equip mèdic i tot el personal de l’Hospital de la Vall d’Hebrón, l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, ICO (Institut Català d’Oncologia), Servei de Paliatius de l’Hospital de Viella i l’Institut Oncològic de la Vall d’Hebron «tota la seva feina i dedicació durant aquest temps».

Port de Tarragona