La CUP denuncia que els Mossos han identificat dos militants per tenir-los “vistos en manifestacions”

La formació anticapitalista lamenta l'actuació “arbitrària” del cos policial en una terrassa

arxiu

La CUP ha denunciat que els Mossos d’Esquadra ha identificat dos militants de la formació per tenir-los “vistos en manifestacions”. El partit ha fet pública la denúncia en una piulada a Twitter, on ha assegurat que els agents van argumentar al dos militants que els identificaven “preventivament”. La CUP ha lamentat una identificació “arbitrària” mentre els dos militants del partit estaven en una terrassa, i a la mateixa piulada s’han adreçat al Departament d’Interior per preguntar si “el control i la vigilància preventiva són normals”.

En una segona piulada, en què esmentava tant el Govern com el conseller d’Interior, Miquel Buch, la CUP ha reflexionat: “Identificacions preventives a la dissidència política, criminalització, racisme als barris… La nova normalitat és com la vella?”.

Port de Tarragona