Quatre morts a Jaén: un pare mata a la seva dona, als seus dos fills, i es suïcida després

Una dona i els seus dos fills han mort a mans del marit i pare de les víctimes, que posteriorment s’ha llençat per la finestra del seu domicili. El succés ha passat a la localitat d’Úbeda, a Jaén, aquest matí. La Policia ha iniciat les corresponents investigacions per determinar si el fet obeeix a un mòbil de violència masclista.

A dos quarts de nou del matí, els serveis d’emergència rebien una comunicació dels veïns que alertaven que s’estava produint una agressió a un pis de la plaça de palma de la població d’Úbeda. En arribar diverses patrulles policials han trobat ferits la dona i dos nois, de 17 i 10 anys. Mentre que l’esposa i un fill ja havien mort, l’altre fill ha estat traslladat a l’hospital en estat crític, on finalment ha mort.

A la vorera de l’edifici es trobava el cos de l’home, de cinquanta-dos anys, que s’hauria precipitat per la finestra de l’habitatge després de les agressions.

Port de Tarragona