La CUP sol·licita a Interior una còpia de l’auditoria interna dels Mossos per les protestes de la sentència de l’1-O

Maria Sirvent pregunta a la conselleria quines mesures ha pres i quan compareixerà Buch per explicar els resultats

Miquel Buch / Foto: Bernat Vilaró

La CUP-CC ha registrat al Parlament una sol·licitud de documentació a la conselleria d’Interior per rebre una còpia de l’auditoria interna per l’actuació dels Mossos durant les protestes de la sentència de l’1-O, la tardor del 2019. La diputada del subgrup Maria Sirvent ha registrat una pregunta a Interior per conèixer les mesures que ha pres el departament com a conseqüència de l’auditoria interna. La CUP també ha preguntat quan compareixerà el conseller d’Interior, Miquel Buch, al Parlament per explicar-ne els resultats.

Port de Tarragona