Les funeràries reporten vuit nous morts per covid-19 a Catalunya i hi ha 127 nous positius testats

Són tres defuncions menys i 10 casos més que en l'últim balanç, i no hi ha hagut cap ingrés greu en les últimes 24 hores

Francisco Avia / H. Clínic

Les funeràries catalanes han reportat vuit noves morts per covid-19, tres menys que en l’últim balanç del Departament de Salut. Això deixa la xifra global de víctimes en 12.514. A banda, s’han detectat 127 nous casos positius testats (10 més) i la xifra total puja a 70.460. D’entre les víctimes, 6.829 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (dos més), 4.091 ho han fet en una residència (les mateixes que dissabte) i 793 al domicili (les mateixes), mentre que les no classificades per falta d’informació són 801 (sis més). Fins ara hi ha hagut 4.126 persones ingressades greus, cap de nova en les últimes 24 hores, i actualment en són 61, una menys que en el balanç de dissabte.

Port de Tarragona