Mor als 53 anys Jordi Fité, membre del secretariat nacional de l’ANC

També estava involucrat al Cercle Català de Negocis, la Cambra de Comerç i a la patronal Anem per Feina

Jordi Fité / ANC

Jordi Fité i Gabarró, recentment escollit membre del secretariat nacional de l’ANC, ha mort sobtadament als 53 anys, segons ha informat aquest diumenge l’entitat independentista. Fité era també membre de la junta del Cercle Català de Negocis (CCN), estava a la Cambra de Comerç de Barcelona de la mà de Joan Canadell i va ser un dels impulsors de la patronal Anem per Feina. «Ahir, poc després d’haver participat amb el seu bon humor i cordialitat en el ple constituent del secretariat de l’Assemblea, moria víctima d’un infart el patriota Jordi Fité. Descansa en pau, vetllarem el teu record, i continuarem la lluita també per tu, Jordi», ha piulat la flamant reelegida presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie.

«Ahir ens va deixar en Jordi Fité. Quan marxa algú jove com ell, lluitador incansable per la llibertat del nostre país, transgressor en plantejaments, dialogant i respectuós amb els altres…ens recorda q cal seguir lluitant per fer realitat el seu somni», ha afegit en una altra piulada el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

Port de Tarragona