Mor una excursionista de 51 anys en un accident de muntanya a la Vall de Boí

Helicòpter de Bombers, en un rescat que es va fer ahir a la Cerdanya. / Bombers


Va caure mentre feia una travessa en grup per la zona de la Punta Alta
ACN Vall de Boí .- Una dona de 51 anys va morir aquest diumenge a la tarda en un accident de muntanya a la Vall de Boí (Alta Ribagorça).

L’excursionista va caure accidentalment d’una altura de tres metres quan baixava de la Punta Alta a la presa de Cavallers. Els companys del grup amb què feia la travessa van avisar els serveis d’emergència a les 18.27h. Fins al lloc es van desplaçar amb helicòpter efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat i també l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Un cop localitzada, van intentar reanimar la víctima, però no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, inclòs el Grup de Muntanya per fer les diligències judicials.

Port de Tarragona