Detenen al presumpte assassí d’un home a un carrer de Sabadell al mes de gener

Ha ingressat a presó provisional després de declarar davant el jutge

La nit del 29 de gener els Mossos d’Esquadra van trobar un home mort al carrer, al barri de la Concòrdia de Sabadell, amb ferides d’arma blanca. La Divisió d’Investigació Criminal es va fer càrrec del cas i ara, cinc mesos després, la policia ha pogut detenir el presumpte autor d’aquell apunyalament mortal, segons ha avançat El Periódico i han confirmat a l’ACN fonts policials.

El detingut, de 32 anys, va passar dimarts de la setmana passada a disposició judicial i el jutge que instrueix el cas va ordenar el seu ingrés a presó provisional. Segons el relat del diari, l’agressor era la parella sentimental d’una dona que, alhora, havia estat companya de pis de la víctima. Una discussió estre ells hauria desencadenat els fets.

Port de Tarragona