El coronel de la Guàrdia Civil Pérez de los Cobos recorre la seva destitució davant d’Interior

El coronel va ser cessat després que es filtrés l’informe de la Guàrdia Civil sobre el 8-M

Imatge del 2017 de Pérez de los Cobos. / Foto: Javier Barbancho

El coronel Diego Pérez de los Cobos ha recorregut la seva destitució davant del Ministeri de l’Interior. El ministre Fernando Grande-Marlaska el va cessar a finals de maig com a cap de la Comandància de la Guàrdia Civil a Madrid al•legant en un primer moment “pèrdua de confiança” i una reconfiguració del departament d’Interior. La destitució, però, va coincidir amb la filtració de l’informe de la Benemèrita sobre el 8-M. La decisió va suscitar una gran polèmica i ha comportat també l’obertura d’una investigació per la filtració de l’informe per part de la comandància del cos policial a Madrid.

Port de Tarragona