Veïns de LLançà tallen la N-II a Llançà per protestar en contra de la delinqüència al municipi

Remarquen que les reivindicacions no són racistes i reclamen més presència policial

Manifestants tallant l'N-II a l'alçada del cementiri. / Aleix Freixas

Una cinquantena de veïns de Llançà (Alt Empordà) han tallat aquest dimarts al vespre la carretera N-II per protestar en contra de la delinqüència al municipi. Aquest és el segon dia de mobilitzacions per aquest motiu. La gent s’ha concentrat a dos quarts de vuit del vespre davant de l’Ajuntament on han cridat que «no és racisme, és seguretat». De fet, la majoria de veïns han volgut desvincular la protesta de les acusacions xenòfobes i han demanat més presència policial. Posteriorment els veïns s’han dirigit fins a la carretera on han tallat el trànsit en ambdues direccions des de les vuit del vespre. Els manifestants han impedit que els vehicles accedissin al municipi de Llançà tallant totes les vies possibles.

Port de Tarragona