Les funeràries reporten deu noves morts per covid-19 a Catalunya i hi ha 91 nous positius testats

En l'últim balanç no s'havia registrat cap defunció i hi ha 65 nous casos menys

Sanitaris de l'Hospital de la Seu fent una prova PCR per detectar el coronavirus a l'exterior.

Les funeràries catalanes han reportat deu noves morts per covid-19 a Catalunya en les últimes hores, segons l’últim balanç del Departament de Salut. Això situa la xifra global de víctimes en 12.533. A banda, s’han detectat 91 nous casos positius testats (65 menys que dimecres) i la xifra total puja a 70.864. D’entre les víctimes, 6.841 persones han mort en hospital o en centre sociosanitari (sis més), 4.095 ho han fet en una residència (quatre més) i 795 al domicili (una més), mentre que les no classificades per falta d’informació són 802 (una menys). Fins ara hi ha hagut 4.134 persones ingressades greus, les mateixes que en les últimes 24 hores, i actualment en són 60, la mateixa xifra que en el balanç de dimecres.

Port de Tarragona