Cinc detinguts i 2.000 plantes de marihuana confiscades en una nau de Roda de Berà

La Guàrdia Civil troba 18.000 euros amagats en un domicili de Calafell

GC

La Guàrdia Civil ha detingut cinc membres d’una organització criminal dedicada al tràfic de drogues i ha confiscat una plantació amb 2.020 plantes de marihuana a l’interior d’una nau industrial de Roda de Berà (Tarragonès). La investigació va arrencar a l’abril, en plena pandèmia de la covid-19, quan els agents van poder identificar moviments de persones i de vehicles sospitosos a prop de la nau. Durant l’operatiu ‘Geminis V’, els agents també han registrat un domicili de Calafell (Baix Penedès) en el qual han trobat 18.000 euros en metàl·lic amagats en diferents habitacles de l’immoble.

L’actuació s’ha saldat amb la detenció de quatre persones de nacionalitat albanesa i una de nacionalitat espanyola –aquest últim arrestat a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Tots ells estan acusats de suposats delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctrica. Els detinguts van quedar a disposició del jutjat d’instrucció número 9 del Vendrell.

Port de Tarragona