Un mort en un xoc frontal entre un tràiler i una camioneta a Vilafranca del Penedès

A Mollet del Vallès una conductora ha estat excarcerada pels Bombers en quedar atrapada després d'un xoc a l'AP-7

Alguns vehicles afectats pel xoc a l'N-340. / SCT

El conductor d’un camió petit ha mort aquest divendres cap a dos quarts de quatre de la tarda en un xoc frontal entre el vehicle en què viatjava i un tràiler de grans dimensions que ha tingut lloc a la carretera N-340, al seu pas per Vilafranca del Penedès. En l’accident també s’han vist implicats dos turismes i una furgoneta. A banda de la víctima mortal hi ha hagut cinc persones ferides menys greus que han estat traslladades a l’Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès. El sinistre ha obligat a tallar la via en ambdós sentits de la marxa i a desviar el trànsit per carreteres alternatives. En concret, la carretera s’ha tallat a un quart de cinc de la tarda en un tram de mil metres entre el punt quilomètric 1.212 i 1.213.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima són 48 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona