«Cacen» un conductor a Vila-seca que circulava a 207 km/h després de sortit en llibertat per donar positiu en un control de drogues

Mossos de Trànsit de Tarragona van denunciar el passat dimecres un home de 25 anys, de nacionalitat marroquina i domiciliat a Tarragona, que circulava a 207 km/h en un tram limitat a 80 km/h, motiu pel que va ser denunciat penalment.

El seu vehicle va ser detectat a les 20.43 hores al quilòmetre 5 de la carretera C31b en sentit Tarragona, al terme municipal de Vila-seca, durant un control de velocitat. El conductor haurà de declarar per aquest fet davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

Es dona la circumstància que el conductor havia quedat en llibertat unes hores abans després de declarar en seu judicial en ser detingut a les quatre de la matinada del mateix dimecres en un control de drogo-alcoholèmia. Justament els mossos van muntar aquest control al quilòmetre 8,5 de la mateixa via, també en sentit Tarragona. En aturar el seu vehicle i identificar-lo, els agents van comprovar que li constava vigent el requeriment de recerca i detenció d’un jutjat de Badalona, com a presumpte autor d’un delicte de falsedat documental.

Enguany, durant la nit de Sant Joan, s’han portat a terme 86 lectures d’alcoholèmia en un total de 6 controls repartits per diferents punts de la Regió Policial del Camp de Tarragona. En conjunt, es va comptabilitzar un delicte per alcoholèmia i 9 denúncies administratives per alcoholèmia positiva.

Port de Tarragona