La Comissió de Dones Advocades de l’ICAB abandona el Congrés de l’Advocacia per la presència del fiscal Zaragoza

La Comissió de Defensa de l'ICAB tampoc hi pren part pel mateix motiu

Javier Zaragoza durant el judici als presos independentistes al Tribunal Suprem.

La Comissió de Dones Advocades de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) ha anunciat aquest dilluns que abandona el Congrés de l’Advocacia de Barcelona, que se celebra a la capital catalana, perquè hi participa el fiscal del Tribunal Suprem Javier Zaragoza. La Comissió de Dones Advocades segueix així el camí que també ha anunciat aquest dilluns la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l’Advocacia de l’ICAB, que ha argumentat que no participaria al congrés perquè Zaragoza representa “la màxima expressió i la punta de llança de la repressió de l’Estat contra els ciutadans de Catalunya i el seu govern”.
D’aquesta manera, la Comissió de Dones Advocades ha volgut fer públic que comparteix “totalment” els motius exposats per la Comissió de Defensa i que se suma a la seva denúncia. La Comissió de Dones participava al congrés amb dues ponències, una que ha fet aquest dilluns i una altra que havia de fer dimecres. Aquesta segona, però, no comptarà amb la presència de l’entitat.

Port de Tarragona