Queden detinguts els dos autors de l’agressió homòfoba de la nit de Sant Joan després d’entregar-se als Mossos

Els arrestats es van assabentar que els investigadors els havien identificat com els que van colpejar a les víctimes amb una ampolla de vidre, a Sant Adrià de Besòs

arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves, un dels quals menor d’edat, en relació amb una agressió homòfoba que va tenir lloc la nit de la celebració de Sant Joan quan dues persones els van donar un cop amb una ampolla de vidre i els van insultar per la seva condició sexual. La detenció va tenir lloc el passat 26 de juny després que els agressors es lliuressin a la policia amb el seu advocat arran de la pressió policial.

Els fets van passar a Sant Adrià de Besòs cap a les 2 hores de la matinada quan les víctimes, que són parella, estaven assegudes en un banc al carrer. Dues persones es va apropar pel darrera i les van insultar per la seva condició sexual al mateix temps que les agredien amb una ampolla de vidre i amb diversos cops de peu. Els dos joves van fugir corrents del lloc fins arribar al seu domicili a Barcelona i des d’allà van comunicar els fets a la policia.

Un ambulància els va traslladar fins a l’Hospital del Mar per les contusions que havien patit. Un d’ells presentava una ferida oberta al llavi que va requerir punts de sutura.

Amb tota la informació aportada per les dues víctimes, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per tal d’identificar, localitzar i detenir els presumptes autors de l’agressió. Els investigadors a través de les càmeres de videovigilància d’un local proper al lloc on van passar els fets tenien dues persones identificades que coincidien amb la descripció que havien donant les víctimes. Els mateixos autors dels fets, després de tenir constància que els mossos els estaven buscant, van decidir acudir directament a una comissaria, on després d’explicar els fets, van quedar detinguts per un delicte de lesions amb l’agreujant d’odi i discriminació.

Port de Tarragona