Mor un dels dos nens traslladats a l’Hospital Trueta en estat crític després d’ofegar-se a la platja de la Perola de Roses

A ambdós se'ls ha fet maniobres de reanimació que els han pogut remuntar, segons el SEM

arxiu

Ha mort un dels dos nens que han quedat en estat crític després d’ofegar-se a la platja de la Perola de Roses aquest dilluns a la tarda, segons fonts de l’Hospital Trueta. La víctima tenia set anys. Continua ingressat l’altre menor, de sis. Ambdós són veïns de Figueres. Els fets han tingut lloc cap a dos quarts de set , i segons fonts municipals, un cop se’ls ha tret de l’aigua se’ls ha practicat maniobres de reanimació una hora. Les primeres informacions apunten que els pares han deixat els dos nens jugant a la platja i que al cap d’una estona s’han girat i els han vist surant a l’aigua. Fonts del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han explicat a l’ACN que ambdós nens han pogut ser recuperats amb les maniobres abans de ser traslladats.

Sembla que han estat els mateixos pares dels dos nens, que no tenen vincle familiar, els que els han tret inconscients de l’aigua. Després han acudit a l’indret efectius del SEM, dels Mossos d’Esquadra, de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. Un cop s’ha recuperat els dos nens amb les maniobres de reanimació, dos helicòpters del SEM els han traslladat en estat crític a l’hospital Trueta de Girona.

A banda dels dos helicòpters medicalitzats, el SEM també ha activat quatre unitats terrestres i el metge del CAP. També s’ha activat l’equip de psicòlegs.

Port de Tarragona