Uns desconeguts orinen i tapen amb una bandera espanyola el monument a Lluís Companys al Tarròs

Ho han difós a través de les xarxes socials amb el perfil 'Asociación Unión de Brigadas'

Captura del vídeo enregistrat per l'Asociación Unión de Brigadas sobre l'acte vandàlic al monument de Companys, al Tarròs.

Uns desconeguts han orinat i tapat amb una bandera espanyola la placa commemorativa que hi ha al monument a Lluís Companys al Tarròs (Tornabous, Urgell), el poble natal de l’expresident afusellat pel feixisme. L’acte vandàlic està enregistrat amb vídeo i de nit i s’ha difós a les xarxes socials a través de perfil ‘Asociación Unión de Brigadas’, un col·lectiu que diu dedicar-se a la «neteja de propaganda golpista i separatista». Al vídeo se senten els comentaris de l’autor insultant a Companys. No és la primera vegada que el monument a Lluís Companys del Tarròs és víctima d’un acte vandàlic com aquest i de fet ja fa uns anys que l’Ajuntament hi va instal·lar càmeres de videovigilància per mirar d’identificar els autors quan tinguessin lloc.

Port de Tarragona